Antena 3 CNN Politică PSD, după ce Iohannis a reacționat cu privire la audierea lui Kovesi: Președintele acționează așa de frică

PSD, după ce Iohannis a reacționat cu privire la audierea lui Kovesi: Președintele acționează așa de frică

PSD, după ce Iohannis a reacționat cu privire la audierea lui Kovesi: Președintele acționează așa de frică
14 Feb 2019   •   16:16

Klaus Iohannis a transmis, joi, un comunicat referitor la citarea Laurei Codruța Kövesi de către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție.   Președintele atenționează majoritatea PSD-ALDE să se ține departe de acest dosar și să nu-l influențeze politic. 

Codrin Ștefănescu a avut o primă reacție după ce Președintele a transmis acest comunicat de presă. Secretarul executiv al PSD susține că lui Iohannis îi este frică și tocmai acesta este motivul pentru care acționează așa.

”Ca orice român mă așteptam de la președintele României să fie îngrijorat că s-au petrecut abuzuri din partea procurorilor. Noi ca PSD nu ne-am implicat în aceste cazuri și am zis ca justiția să își facă treaba, că așa ne-a învățat Kovesi. 

Iohannis acționează așa de frică. Îi e frică de Kovesi. Dacă ea se detonează, se alege praful de un sistem întreg. Kovesi poate vorbi de Iohannis multe lucruri, asta e singura explicație logică. Reacția la anchetare nu e aceeași declarație ca atunci când Antena 3 a arătat abuzurile de la DNA Ploiești. E frică paralizantă la ora asta”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close