Antena 3 CNN Politică PSD: Exclus să mai stăm 30 de zile văzând cum economia se duce de râpă

PSD: Exclus să mai stăm 30 de zile văzând cum economia se duce de râpă

PSD spune că liberalii vor să-i ţină pe români în "restricții aberante" pentru încă o lună, însă social-democraţii promit că este "exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsați la porțile spitalelor și economia se duce de râpă".

PSD: Exclus să mai stăm 30 de zile văzând cum economia se duce de râpă
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    12 Iun 2020   •   12:25

"Prostie? Sfidare? Aroganță? Da, toate la un loc! Aceasta este Românianormală promisă de președinte și implementată de Orban!", mai spune PSD în mesajul transmis vineri pe o reţea de socializare.

Mesajul integral al PSD

"Toți cei care considerați că nu sunt motive întemeiate pentru o nouă stare de alertă sunteți proști! V-a spus-o președintele vostru în direct!

Toți cei care doriți să știți ce se va întâmpla, ce veți putea face sau nu, de săptămâna viitoare, trebuie să așteptați până pe 16. Doar atunci veți putea citi în Monitorul Oficial ce a decis haoticul guvern liberal. Eventual tot spre miezul nopții, cum v-au obișnuit...

Prostie? Sfidare? Aroganță? Da, toate la un loc! Aceasta este #Românianormală promisă de președinte și implementată de Orban!

PNL îi sfidează pe români și vrea să-i țină în restricții aberante pentru alte 30 de zile. Vom modifica starea lor de alertă. Exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsați la porțile spitalelor și economia se duce de râpă. Ei vor doar să dea tunuri și să-și premieze incompetenții cu carnet de partid. Voi, restul, nu existați! Și nici măcar nu se sfiesc să v-o transmită verde în față!

Noi am învățat să-i ascultăm pe români. Vom transforma starea de alertă băgată pe gât țării de Orbannis în traseul optim întoarcerii către normalitate!", a transmis PSD, vineri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: restricţii aberante stare alerta

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close