Antena 3 CNN Politică PSD: ”Au trunchiat adevărul și au ascuns date esențiale!”

PSD: ”Au trunchiat adevărul și au ascuns date esențiale!”

Reprezentanții Partidului Social Democrat susțin că, ”în loc de soluții, Cîțu și ai lui aplică cenzura și aruncă România în rândul dictaturilor”.

PSD: ”Au trunchiat adevărul și au ascuns date esențiale!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    22 Apr 2021   •   13:03

”Au compromis lupta cu pandemia prin măsuri haotice!

Au compromis vaccinarea prin bâlbâieli!

Au compromis economia prin certuri pe ciolan!

Acum vor ”eliminarea” acelor voci care le cer argumente...

Pentru a-și salva pielea și interesele, au „mermelit” date, au trunchiat adevărul și au ascuns date esențiale. Din foame de putere și funcții au trecut la amenințări cu „eliminarea” celor care îndrăznesc să le pună la îndoială măsurile aberante și capacitatea de a scoate România din criză!

În loc de soluții, Cîțu și ai lui aplică cenzura și aruncă România în rândul dictaturilor!”, scrie Partidul Social Democrat pe Facebook. 

În loc de soluții, Cîțu și ai lui aplică cenzura și aruncă România în rândul dictaturilor!

Au compromis lupta cu pandemia prin măsuri haotice! Au compromis vaccinarea prin bâlbâieli! Au compromis economia prin certuri pe ciolan! Acum vor ”eliminarea” acelor voci care le cer argumente... Pentru a-și salva pielea și interesele, au „mermelit” date, au trunchiat adevărul și au ascuns date esențiale. Din foame de putere și funcții au trecut la amenințări cu „eliminarea” celor care îndrăznesc să le pună la îndoială măsurile aberante și capacitatea de a scoate România din criză! În loc de soluții, Cîțu și ai lui aplică cenzura și aruncă România în rândul dictaturilor!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 22 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: PSD Florin Cîțu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close