Antena 3 Politică PSD: ”Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu!”

PSD: ”Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu!”

de Laura Dinu    |    31 Mai 2021   •   14:58
PSD: ”Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu!”
Sursa foto: Hepta

Social-democrații îl acuză pe Florin Cîțu că, în privința sistemului de pensii, folosește un mesaj de austeritate similar cu cel din 2010 al fostului premier Emil Boc: „A copiat inclusiv sloganul: ”Nu sunt bani!”.

”Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu!

Politicile promovate de PNL, USR și UDMR sunt exact aceleași de acum 11 ani: atac asupra bugetarilor, divizarea societății, banii publici folosiți pentru „investiții” în conturile firmelor de casă și eterna “reformare” a sistemului de pensii pentru a-l face ”sustenabil.” Cîțu a copiat de la Boc inclusiv sloganul: „Nu sunt bani!”

Guvernul Cîțu trebuie să plece înainte de a întoarce România cu 10 ani în trecut! E nevoie de un guvern care să aibă soluții, nu scuze, care să aducă prosperitate, nu austeritate!”, se arată pe pagina oficială a Partidului Social Democrat. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
PSD
Parteneri
x close