Antena 3 CNN Politică PSD: Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce și urgia economică peste România

PSD: Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce și urgia economică peste România

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că, după criza sanitară, guvernul va aduce și "urgia economică" peste România, spunând că s-ar pregăti noi scumpiri şi creşterea TVA.

PSD: Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce și urgia economică peste România
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2020   •   10:45

"V-au mințit. Trebuie să plătească! E rândul vostru acum!!!

❗ V-au mințit că au pus bani în buget pentru creșterea pensiilor de la 1 septembrie. Peste 5 milioane de seniori au fost păcăliți! Au văzut că de fapt le-au tăiat două treimi (26%) din cât li se cuvenea de drept! Banii de pensii au mers pe despăgubiri aberante, către clientela PNL care a furat în plină pandemie și către cumpărarea de primari la bucată.

❗ V-au mințit că au pus bani în buget pentru creșterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie. Nu i-au pus! Peste 215.000 de dascăli au fost păcăliți! Profesorii au rămas să-și facă meseria cu mâinile goale în plină criză COVID-19: fără a fi testați, fără măști, fără mijloacele necesare învățământului on-line, fără bonusul de prima linie!

❗ V-au mințit că au grijă de medicii aflați în prima linie în lupta cu pandemia! Că le asigură echipamente de protecție și că le dau bonusurile promise. Peste 45.000 de medici și asistenți medicali au fost păcăliți, fiind nevoiți să iasă în stradă pentru drepturile lor!

⚠️ Acum vă mint că nu vor crește impozitele și taxele, deși, pe ascuns, lucrează de zor la simulări pentru a crește TVA-ul general de la 19% și TVA-ul la alimente de la 9% la 22%. Adică vor crește prețurile până la cer! Cu ce cost? Scăderea drastică a consumului, prăbușirea puterii de cumpărare și a nivelului de trai și aducerea a peste 1 MILION de români sub pragul sărăciei! Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce și urgia economică peste România.

Dar românii nu mai pot fi păcăliți! Ieșiți și prezentați CLAR măsurile de austeritate pe care vreți să le luați după alegeri! Oricum veți plăti. E rândul românilor, acum!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, pe pagina de Facebook. 

×
Subiecte în articol: creştere TVA scumpiri
Parteneri
Autocar plin cu români, accident înfiorător în Slovenia
x close