Antena 3 Politică PSD îl acuză pe Marcel Vela de răspândirea de informații false: "Îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate"

PSD îl acuză pe Marcel Vela de răspândirea de informații false: "Îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate"

15 Apr 2020   •   12:45
PSD îl acuză pe Marcel Vela de răspândirea de informații false: "Îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate"
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Partidul Social Democrat îl acuză pe ministrul de Interne de răspândirea de informații false. Social-democrații îi atrag atenția lui Marcel Vela că acest lucru înseamnă infracțiune și îi solicită să aducă dovezi pentru cele afirmate.

"Ministrul Vela încearcă să-și acopere incoerența măsurilor adoptate prin ordonanțele militare aruncând, din nou, vina pe PSD.

Este rușinos să vii să invoci ZVONURI pentru a fundamenta o decizie luată la nivel oficial. Ministrul Vela decredibilizează total Ministerul pe care îl reprezintă, aruncând bârfe în spațiul public.

Din păcate, această situație nu este singulară pentru reprezentanții PNL, care au procedat identic atunci când au interzis exporturile de produse agricole. Întâi au luat decizia,  apoi au revenit asupra ei, scuzându-se lamentabil că nu au avut date. La fel au acționat și în cazul bugetarilor, când au jucat alba-neagra cu trimiterea acestora în șomaj tehnic.

Îi atragem atenția domnului ministru Vela că răspândirea de informații false constituie infracțiune. De aceea, îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate, altfel credibilitatea sa, care oricum lasă de dorit, va fi egală cu ZERO", a transmis PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close