Antena 3 CNN Politică PSD insistă să renegocieze PNRR. Ciolacu: “Vom merge la Bruxelles să discutăm punctual”

PSD insistă să renegocieze PNRR. Ciolacu: “Vom merge la Bruxelles să discutăm punctual”

PSD nu renunță la ideea de a renegocia Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și vrea ca o delegație din coaliția de guvernare care se conturează să meargă la Bruxelles pentru discuții punctuale, a declarat marți liderul PSD, Marcel Ciolacu.

PSD insistă să renegocieze PNRR. Ciolacu: “Vom merge la Bruxelles să discutăm punctual”
Sursa foto: PSD live Facebook
de Alexandra Dima    |    16 Noi 2021   •   10:43

Potrivit lui Marcel Ciolacu, negocierile pe programul de guvernare PNL-PSD-UDMR s-au putea încheia marți, cu capitolele Finanțe și Justiție. Rămâne în continuare în discuție numele premierului, iar marţi seară conducerea PNL ar urma să se reunească în Biroul Executiv pentru a decide mandatul legat de funcția de prim-ministru.

Liderul social-democrat a vorbit din nou despre renegocierea PNRR, numind-o optimizare: "Mai mult ca sigur, dacă se va constitui această coaliție de guvernare vom merge la Bruxelles să discutăm punctual. Europarlamentari PSD și PNL discută deja la Bruxelles optimizarea PNRR".

Despre propunerea cu care PSD va merge la consultările de la Palatul Cotroceni, Ciolacu a spus: ”Vom vedea ce o să rezulte din negocierile politice, după ce terminăm programul de guevrnare vom avea negocierile politice. (..). Momentan, PSD nu a făcut o nominalizare de premier, dar sunt convins că va face. Sunt ferm convins că colegii mei, PSD va merge cu o propunere de prim-ministru”. 

×
Subiecte în articol: PSD PNNR Marcel Ciolacu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close