Antena 3 Politică PSD: Iohannis are același standard şi când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România: ori precaut, ori prost!

PSD: Iohannis are același standard şi când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România: ori precaut, ori prost!

de Denisa Nedelcu    |    22 Iul 2020   •   13:34
PSD: Iohannis are același standard şi când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România: ori precaut, ori prost!

PSD spune că "marele succes" al preşedintelui de la Bruxelles seamănă cu un banc de la Radio Erevan şi adaugă că Iohannis "are același standard" şi când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România: "ori precaut, ori prost".

"Marele succes al lui Iohannis de la Bruxelles aduce cu un banc de la Radio Erevan. Am pierdut 5 miliarde de euro net și contribuim și cu bani în plus!

Președintele a tăcut strategic 4 zile și 4 nopți, timp în care #România a contabilizat numai eșecuri:

- iniţial, luam 31 de miliarde de euro pentru politica de coeziune, dar Iohannis a jucat dur și rămânem cu doar 26,8 miliarde;

PSD: Și când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România, Iohannis are același standard: ori precaut, ori prost!

- în mai, din 33 de miliarde pentru relansare economică 2/3 erau granturi, acum Iohannis a acceptat împrumuturi de 50%;

- pentru cele 16 miliarde de euro care pot fi accesați doar în următorii ani, trebuie să returnăm 12 miliarde.

Și când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România, Iohannis are același standard: ori precaut, ori prost!", este mesajul transmis miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close