Antena 3 CNN Politică PSD: Cîțu și Iohannis, singurii demnitari occidentali care nu au reacționat după evenimentele din SUA

PSD: Cîțu și Iohannis, singurii demnitari occidentali care nu au reacționat după evenimentele din SUA

Social-democraţii spun că premierul Florin Cîţu şi preşedintele Klaus Iohannis sunt singurii demnitari români şi printre puţinii decidenţi occidentali care nu au avut o reacţie despre evenimentele recente din Statele Unite.

PSD: Cîțu și Iohannis, singurii demnitari occidentali care nu au reacționat după evenimentele din SUA
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2021   •   14:30

Tăcând, spune PSD, ei confirmă astfel că susțin nerespectarea rezultatelor alegerilor și preluarea prin forță a puterii. 

PSD: Tăcerea lor asurzitoare confirmă o lipsă îngrijorătoare de viziune politică

"Florin Cîțu și Klaus Iohannis sunt singurii demnitari ai statului și printre puținii decidenți occidentali care n-au avut până acum vreo reacție privind evenimentele din Statele Unite! 

Știm că sunt îngrijorați de faptul că șapca primită nu avea nicio legătură cu stabilirea unor relații serioase și puternice cu Statele Unite, dar tăcerea lor asurzitoare confirmă o lipsă îngrijorătoare de viziune politică. 

Faptul că președintele și premierul n-au condamnat încă violențele și asaltul împotriva democrației americane pune, astfel, România într-o postură delicată în raport cu celelalte democrații occidentale și noua administrație democrată.

PSD: Ei confirmă, cum au făcut și în România, că susțin nerespectarea rezultatelor alegerilor și preluarea prin forță a puterii

Ei confirmă practic, așa cum au făcut și în România, că susțin nerespectarea rezultatelor alegerilor și preluarea prin forță a puterii. De ce le este frică nu vor scăpa. 6 decembrie a fost doar începutul!", este mesajul transmis joi de PSD, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Capitoliu Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close