Antena 3 CNN Politică PSD: ”Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români”

PSD: ”Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români”

Social-democraţii afirmă că PNL controlează Parlamentul printr-o alianţă cu USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale. ”Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD”, transmite PSD pe Facebook.

PSD: ”Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    02 Sep 2020   •   10:00

Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educației și viitorul economiei!

PNL controlează Parlamentul printr-o alianță cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale. Au toată puterea în stat și nu se mai ascund ca până acum”, afirmă social-democraţii.

PSD, atac la PNL: Tot ce reușesc să producă este doar haos!

”Pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă – se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor;

Începerea școlii se transformă într-un fiasco national, nici profesorii, nici copiii și părinții nu știu nimic sigur – în afară de faptul că nu vor avea tablete;

Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale!

Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Președinție!”, este mesajul transmis de PSD, miercuri, pe Facebook.

Citiți și:

Orban: Azi ne-am permis doar o creștere cu 14% a punctului de pensie

×
Subiecte în articol: Iohannis Orban
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close