Antena 3 Politică PSD: Iohannis și PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieții prin decizii aberante!

PSD: Iohannis și PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieții prin decizii aberante!

13 Iun 2020   •   14:46
PSD: Iohannis și PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieții prin decizii aberante!
Sursa foto: Agerpres

Partidul Social Democrat vine cu un atac dur la adresa liberalilor. Social-democrații spun că Iohannis și PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieții prin decizii aberante.

”Ministrul Educației și Președintele Iohannis sunt dascăli, dar PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieții prin decizii aberante!

-Ați umilit bolnavii, ținându-i la cozi inumane în fața spitalelor #închise și punându-i să alerge disperați după medicamente inexistente.

-Ați umilit #antreprenorii, promițându-le că îi spriiniți în criză și le-ați întors spatele pentru a le da banii doar firmelor voastre de casă.

-I-ați păcălit pe cei nevoiași că le dati gratis #măști doar ca să puteți da tunuri pe banii țării, fiindcă nici măcar o mască n-a ajuns până azi la ei.

-Acum vreți să chemați elevii la 6 dimineața la scoală, în ziua evaluării naționale. Cât de #strâmb e construită mintea voastră?

Îi umiliți deja destul pe copii fiindcă nu le dublați alocațiile. Nu vă bateți joc de ei și la cel mai important examen al vieții lor!

#GuvernațiNUsabotați!

#GuvernulVID

#RomâniiTrebuieSăȘtie”, se arată în mesajul transmis de PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close