Antena 3 CNN Politică PSD: Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii şi să introducă un impozit nou. O adevărată crimă economică!

PSD: Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii şi să introducă un impozit nou. O adevărată crimă economică!

PSD susţine că preşedintele Iohannis şi liberalii vor să introducă un nou impozit şi uită de dublarea alocațiilor pentru copii.

PSD: Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii şi să introducă un impozit nou. O adevărată crimă economică!
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    20 Iun 2020   •   12:29

"Să pui taxe în plină criză - fix cum a făcut #PDL în 2010, când a mărit TVA-ul - este o adevărată crimă economică!", compară social-democraţii.

"Iohannis și PNL vor să îngroape #dublarea alocațiilor pentru copii fiindcă tocmai au o idee sinistră – să introducă un impozit #nou pe veniturile părinților și bunicilor!

Din senin, Iohannis tocmai le-a ordonat liberalilor să pună un nou impozit pe spinarea românilor, impozitul pe venitul global. Pentru inventat noi impozite are timp președintele, pentru a promulga dublarea alocațiilor pentru copii – nu!

Să pui taxe în plină criză - fix cum a făcut #PDL în 2010, când a mărit TVA-ul - este o adevărată crimă economică! Să nu crești alocațiile copiilor este însă o acută criză de umanitate.

Iar domnul Iohannis are și ghinion. Tocmai azi, UNICEF îi arată cum alocațiile pentru copii ar reduce cu până la 20% sărăcia la nivelul întregii populații a unei țări.

Liberalii fac exact pe dos, nu sprijină familiile cu copii, ba le mai pun și un impozit nou. Ăsta este spiritul în care PNL administrează țara, #guvernare prin taxare!

#GuvernulVID
#RomaniiTrebuieSaStie
#PNLmaiRAUdecatCOVID-19", este mesajul transmis sâmbătă de PSD.

×
Subiecte în articol: impozit impozit pe venitul global

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close