Antena 3 CNN Politică PSD: Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii şi să introducă un impozit nou. O adevărată crimă economică!

PSD: Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii şi să introducă un impozit nou. O adevărată crimă economică!

PSD susţine că preşedintele Iohannis şi liberalii vor să introducă un nou impozit şi uită de dublarea alocațiilor pentru copii.

PSD: Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii şi să introducă un impozit nou. O adevărată crimă economică!
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    20 Iun 2020   •   12:29

"Să pui taxe în plină criză - fix cum a făcut #PDL în 2010, când a mărit TVA-ul - este o adevărată crimă economică!", compară social-democraţii.

"Iohannis și PNL vor să îngroape #dublarea alocațiilor pentru copii fiindcă tocmai au o idee sinistră – să introducă un impozit #nou pe veniturile părinților și bunicilor!

Din senin, Iohannis tocmai le-a ordonat liberalilor să pună un nou impozit pe spinarea românilor, impozitul pe venitul global. Pentru inventat noi impozite are timp președintele, pentru a promulga dublarea alocațiilor pentru copii – nu!

Să pui taxe în plină criză - fix cum a făcut #PDL în 2010, când a mărit TVA-ul - este o adevărată crimă economică! Să nu crești alocațiile copiilor este însă o acută criză de umanitate.

Iar domnul Iohannis are și ghinion. Tocmai azi, UNICEF îi arată cum alocațiile pentru copii ar reduce cu până la 20% sărăcia la nivelul întregii populații a unei țări.

Liberalii fac exact pe dos, nu sprijină familiile cu copii, ba le mai pun și un impozit nou. Ăsta este spiritul în care PNL administrează țara, #guvernare prin taxare!

#GuvernulVID
#RomaniiTrebuieSaStie
#PNLmaiRAUdecatCOVID-19", este mesajul transmis sâmbătă de PSD.

×
Subiecte în articol: impozit impozit pe venitul global
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close