Antena 3 CNN Politică PSD-iştii pun capăt zvonurilor că partidul trece în opoziţie. De unde a izvorât ideea

PSD-iştii pun capăt zvonurilor că partidul trece în opoziţie. De unde a izvorât ideea

PSD-iştii pun capăt zvonurilor că partidul trece în opoziţie. De unde a izvorât ideea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    31 Aug 2015   •   20:27

Deputatul PSD Daniel Florea a declarat, luni, că partidul a hotărât să rămână cea mai mare formaţiune la putere, şi nu în opoziţie, spunând că vrea să pună capăt astfel zvonurilor care au circulat în presă, potrivit cărora social-democraţii s-ar fi gândit să treacă de partea cealaltă.

 
"Concluzia şedinţei de azi este că e mai bine să fim cel mai mare partid la putere decât cel mai mare partid în opoziţie", a spus deputatul PSD Daniel Florea, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Întrebat de ce pune problema în acest mod, politicianul a spus că vrea să "stingă" informaţiile potrivit cărora PSD şi-ar fi pus problema să meargă în opoziţie. 
 
"Nu se pune problema trecerii partidului în opoziţie. (...) Încercăm să acordăm tot sprijinul Guvernului şi să rămânem la guvernare până în 2016 la alegeri", a explicat social-democratul.
 
Analistul politic Radu Tudor este de părere că această idee a apărut în urma "posibilei rupturi dintre Guvern şi partid", mai exact după cele două team-buildinguri.
 
"Asta se vede din cele două team-buildinguri făcute de cei doi lideri (Dragnea şi Ponta - n.r.), unul la Mamaia, altul în Deltă, dar şi din ce răzbate din declaraţiile făcute de Liviu Dragnea la adresa miniştrilor.
 
Dragnea dă un restart PSD-ului, încearcă să corecteze ce nu a mers până acum sub comanda lui Victor Ponta", a comentat Radu Tudor, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close