Antena 3 CNN Politică PSD, lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. Social-democrații depun și moțiune simplă împotriva lui Nelu Tătaru

PSD, lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. Social-democrații depun și moțiune simplă împotriva lui Nelu Tătaru

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj prin purtătorul de cuvânt Lucian Romașcanu. Social-democrații au anunțat moțiune simplă împotriva ministrului Nelu Tătaru și inițierea unei legi în Parlament pentru sprijinirea sectorului HoReCa.

PSD, lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. Social-democrații depun și moțiune simplă împotriva lui Nelu Tătaru
Sursa foto: Hepta
14 Iun 2020   •   12:42

"Avem două aniversări triste. Astăzi se împlinesc 14 zile de când domnul Orban trebuia să vină în fața publicului, în fața Parlamentului să prezinte setul de măsuri necesare, dar nu s-a întâmplat nimic până în acest moment. 

Iarăși aniversăm 14 zile de când trebuia să înceapă testarea în masă promisă de ministrul Sănătății și de premierul Ludovic Orban și nu s-a întâmplat nimic. Sperăm ca aceste lucruri să se întâmple cât de curând pentru că nu putem trăi într-o țară guvernată la timpul viitor cu 'o să facem' și 'o să dregem'. Lumea are nevoie astăzi de decizii," a spus Lucian Romașcanu în conferința PSD de la sediul Partidului.

Totodată, Romașcanu a anunțat că PSD va iniția o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății Nelu Tătaru.

De asemenea, social-democrații vor depune luni, în Parlament, o lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. În absenţa unor astfel de măsuri, 150.000 de persoane care lucrează în acest domeniu riscă să-şi piardă locurile de muncă, spune PSD.

×
Subiecte în articol: parlament HoReCa PSD
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close