Antena 3 Politică PSD, lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. Social-democrații depun și moțiune simplă împotriva lui Nelu Tătaru

PSD, lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. Social-democrații depun și moțiune simplă împotriva lui Nelu Tătaru

14 Iun 2020   •   12:42
PSD, lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. Social-democrații depun și moțiune simplă împotriva lui Nelu Tătaru
Sursa foto: Hepta

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj prin purtătorul de cuvânt Lucian Romașcanu. Social-democrații au anunțat moțiune simplă împotriva ministrului Nelu Tătaru și inițierea unei legi în Parlament pentru sprijinirea sectorului HoReCa.

"Avem două aniversări triste. Astăzi se împlinesc 14 zile de când domnul Orban trebuia să vină în fața publicului, în fața Parlamentului să prezinte setul de măsuri necesare, dar nu s-a întâmplat nimic până în acest moment. 

Iarăși aniversăm 14 zile de când trebuia să înceapă testarea în masă promisă de ministrul Sănătății și de premierul Ludovic Orban și nu s-a întâmplat nimic. Sperăm ca aceste lucruri să se întâmple cât de curând pentru că nu putem trăi într-o țară guvernată la timpul viitor cu 'o să facem' și 'o să dregem'. Lumea are nevoie astăzi de decizii," a spus Lucian Romașcanu în conferința PSD de la sediul Partidului.

Totodată, Romașcanu a anunțat că PSD va iniția o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății Nelu Tătaru.

De asemenea, social-democrații vor depune luni, în Parlament, o lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. În absenţa unor astfel de măsuri, 150.000 de persoane care lucrează în acest domeniu riscă să-şi piardă locurile de muncă, spune PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close