Antena 3 CNN Politică PSD, lovit de fenomenul "flacăra violet" pentru votul din Parlament legat de Ungureanu

PSD, lovit de fenomenul "flacăra violet" pentru votul din Parlament legat de Ungureanu

PSD, lovit de fenomenul "flacăra violet" pentru votul din Parlament legat de Ungureanu
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Iul 2015   •   17:45
Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat că a fost surprins de atitudinea lui Crin Antonescu la votul din Parlament pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE. 
 
"Nu i-am înțeles poziția.(n.r. a lui Crin Antonescu în legătură cu absenţa de la votul pentru Mihai Răzvan Ungureanu) Eu am o relație bună cu el. Am înțeles că ar fi dat telefoane și ar fi influențat, dar nu e adevărat", a declarat Blaga, la un post de televiziune. 
 
Subiectul a fost abordat în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Social-democratul Georgică Severin a explicat că s-au întâmplat "lucruri inexplicabile la acel moment". 
 
"S-au întâmplat lucruri inexplicabile. Am fost patru persoane care am spus că ar fi mai bine să mergem la vot şi să votăm împotrivă. Decizia politica a fost alta. Cred că era mai bine dacă ne-am fi prezentat să votăm. Am dat posibiltiatea celor din tabăra prezidenţială să controleze extrem de bine votul. Părerea mea este că a fost o eroare tactică, dar asta a fost decizia luată la acel moment. Legat de Crin Antonescu, le-am spus colegilor că cel mai bun lucru pe care puteam să îl facem era ca reprezentantul PSD să citească discursul lui Crin Antonescu din momentul moţiunii de cenzură. A fost unul dintre cele mai importante momente oratorice ale Parlamentului din ultimii ani. Discursul lui Crin rămâne în antologia parlamentarismului postdecembrist. Acel discurs trebuia recitit, ca să ştie pe cine votează. A fost momentul restaurării unui băsism din interior şi din exterior."
 

×
Subiecte în articol: 100 de minute PSD fenomen vot parlament
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close