Antena 3 CNN Politică PSD, mesaj pentru Nicușor Dan, după acuzațiile ANI: "Un gest firesc - demisia"

PSD, mesaj pentru Nicușor Dan, după acuzațiile ANI: "Un gest firesc - demisia"

PSD îi cere demisia lui Nicușor Dan și spune că, după acuzațiile ANI, acesta și-a dovedit incompetența de a-i reprezenta pe bucureșteni.

PSD, mesaj pentru Nicușor Dan, după acuzațiile ANI: "Un gest firesc - demisia"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2023   •   16:51

Nicuşor Dan a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, acesta fiind acuzat că s-a numit ilegal în fruntea mai multor instituţii din subordinea Primăriei și că a profitat de funcția sa pentru favorizarea unor persoane.

În acest context, PSD a reacționat și a transmis că Nicușor Dan ar trebui să demisioneze cât mai curând.

"Odată cu acuzațiile oficiale ale ANI la adresa lui Nicușor Dan, USR le arată românilor că a propus numai penali în funcții publice!

Primarul general, Nicușor Dan, adaugă incompetenței și delăsării sale, deja probate, din nefericire pentru locuitorii Bucureștiului, și incompatibilitatea și conflictul de interese, constatate oficial de Agenția Națională de Integritate.

Citește și: Primarul Capitalei, Nicușor Dan, în incompatibilitate. ANI a sesizat Parchetul și Curtea de Conturi

În orice stat european, în fața gravității unor asemenea acuzații, ar fi existat deja până acum un gest firesc: demisia.

Venit la Primăria Capitalei pe valul campaniei Fără penali, Nicușor Dan nu mai are vreo legitimitate de a-i reprezenta pe bucureșteni, fiindcă a devenit, oficial, un penal.

Acesta este apogeul unui mandat de primar, timp în care locuitorii Capitalei au fost mințiți, condamnați la frig sau au devenit victimele câinilor vagabonzi”, se arată într-un comunicat de presă, potrivit Mediafax.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că va ataca în instanță raportul Agenției Naționale de Integritate (ANI).

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close