Antena 3 CNN Politică PSD, mișcare decisivă pentru alegerile europarlamentare

PSD, mișcare decisivă pentru alegerile europarlamentare

PSD, mișcare decisivă pentru alegerile europarlamentare
26 Mar 2019   •   12:58

Partidul Social Democrat a depus, marți, la Biroul Electoral Central (BEC) dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc la data de 26 mai.

Codrin Ștefănescu a declarat, marți, 26 martie, că PSD a depus 1.350.000 de semnături la BEC și vor porni în campania de metinguri în toată țară, unde vor participa și o parte dintre miniștri.

„Sunt onorată să fac parte din echipa Partidului Social Democrat, o echipă a cărei oameni vor lupta la Bruxelles pentru România, pentru binele românilor, o echipă de oameni care își iubesc țara  și rog pe această cale pe români să nu trimită în Parlamentul European, persoane care votează împotriva propriei lor țări. Să trimită o echipă de patrioți așa cum suntem noi, pentru că românii merită mai mult”, a declarat Rovana Plumb, marți, la sediul BEC.

„E o zi foarte mare și importantă pentru mine. Intru într-un univers complet necunoscut. E un demers în premieră pentru mine. Mulțumesc echipei pentru că m-a acceptat așa cum sunt. Vreau să garantez acestei echipei și tuturor celor care vor vota pentru noi, că voi face tot ce îmi stă în putință, să ducem în Parlamentul European adevărul despre această țară, adevărul despre oamenii acestei țări, lângă care am crescut și pe care îi cunosc foarte bine și cred că știu ce își doresc. Și aș vrea ca dorințele lor, cuvintele lor să ajungă la Bruxelles, iar România să își recapete strălucirea pe care a pierdut-o în urmă cu câțiva ani, din varii motive. Vă  așteptăm să ne fiți alături, să votați această echipă. Vă pot garanta după 27 de ani de jurnalism, că aceasta este echipa cea mai bună pentru ca România să fie repusă acolo unde îi este locul” , a adăugat Carmen Avram.

 

×
Subiecte în articol: rovana plumb carmen avram PSD BEC
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close