Antena 3 CNN Politică PSD a depus la Senat moțiunea simplă: „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”

PSD a depus la Senat moțiunea simplă: „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”

Partidul Social Democrat a depus, miercuri, moțiunea simplă „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”.

PSD a depus la Senat moțiunea simplă: „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”
de Laura Dinu    |    10 Mar 2021   •   13:09

Social-democrații îl acuză pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

„Am depus la Senat moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei. ”O Românie în agonie, cu Năsui la Economie” este titlul acestei moțiuni, o moțiune pe deplin justificată și foarte așteptată de antreprenorii din România, pentru dezastrul pe care l-a lăsat domnul Năsui în cele 70 de zile de când e la cârma Ministerului Economiei”, spune Radu Oprea, senator PSD.

Acesta îl acuză pe Năsui că nu are nicio viziune și niciun mesaj pentru antreprenori.

„Am văzut că a închis toate programele bune pentru economie. (...) Acest ministru trebuie să plece acum din fruntea ministerului. Debirocratizare este una dintre temele lui cu care și-a făcut campanie. Dacă ne uităm în toate mesajele antreprenorilor care au aplicat la măsurile doi și trei, veți vedea că este o bicrocrație infernală. Kafka ar fi fost invidios pe Năsui. Debicrocratizare este doar un slogan”, adaugă Oprea.

El menționează că social-democrații speră ca o parte dintre senatorii PNL, USR PLUS și UDMR să voteze oțiunea simplă, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: motiune simpla claudiu nasui PSD
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close