Antena 3 CNN Politică PSD, nemulţumit că Emil Boc blochează numirea în funcţie a membrilor săi de partid

PSD, nemulţumit că Emil Boc blochează numirea în funcţie a membrilor săi de partid

PSD, nemulţumit că Emil Boc blochează numirea în funcţie a membrilor săi de partid
Sursa foto: emil boc mircea geoana
23 Ian 2009   •   04:35

Partidul Social Democrat pare nemulţumit de activitatea premierului Emil Boc. Astfel, formaţiunea lui Mircea Geoană nu îşi poate explica de ce liderul PDL tergiversează numirea mai multor reprezentanţi ai PSD în funcţiile de secretari de stat sau şefi de agenţii guvernamentale.
Printre cei puşi să aştepte se numără şi Natalia Intotero, nominalizată de PSD pentru a deveni secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe. Deşi aceasta ştia din decembrie că va ocupa postul, încă este în aşteptare, precum şi Ioana Pop, propusă pentru secretar de stat la Relaţia cu Parlamentul.
?A fost o mică problemă cu găsirea unui nou ministru la Interne, dar pentru că problema s-a rezolvat, probabil că numirea va fi făcută în perioada imediat următoare. Dacă este, este, dacă nu, va fi altcineva?, spune Ioana Pop, citată de Cotidianul. În aceeaşi situaţie incertă se află şi Codruţ Şereş, propus de Alianţa PSD+PC pentru Agenţia Română pentru Investiţii Străine. Acesta preciza că decizia de numirea sa stă de două săptămâni pe biroul lui Emil Boc.
PSD şi-a stabilit încă de pe 14 ianuarie oamenii care vor ocupa posturile din conducerea centrală ce le revin conform înţelegerii cu partenerii de guvernare. De atunci, un singur nume de pe listă a fost numit- Liviu Harbuz la Agricultură.
Adrian Năstase şi Mircea Geoană i-au reamintit joi, public, premierului Boc că are de semnat şi pentru Maia Teodoriu, propusă pentru funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei din partea PSD. Năstase a declarat că i se pare ?foarte ciudat? că premierul Boc refuză să semneze pentru această propunere.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close