Antena 3 CNN Politică PSD: "Norma de hrană în spitale, promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei"

PSD: "Norma de hrană în spitale, promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei"

Social – democrații acuză guvernanții, după ce norma de hrană din spitale, promisă la 16 lei, s-a transformat în 11 lei. "1 leu! Atât merită în ochii voștri un bolnav internat într-un spital din România", transmite Partidul Social Democrat.

PSD: "Norma de hrană în spitale, promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    23 Apr 2021   •   16:34

"Luați 1 leu. Săracilor! Guvernul USR Plus PNL m-a mințit pe mine, managerii de spitale din România și pe toți oamenii care sperau că nu vor mai fi ținuți flămânzi în spitale. Norma de hrană în spitale, care a fost promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei", transmit social – democrații pe Facebook.

PSD a publicat pe Facebook și hotărârea prin care se modifică alocațiile de hrană, destinate bolnavilor din spitale. La categoria "alți bolnavi adulți", suma prevăzută în hotărâre este de 11 lei.

"1 leu! Atât merită în ochii voștri un bolnav internat într-un spital din România! Ați amânat cât ați putut de mult proiectul de lege inițiat de mine și de colegii din PSD prin care voiam să facem norma de hrană 40 de lei. Prin Lege! Ca să nu mai apară diletanți care se joacă cu viețile oamenilor. Care una zic, alta fac! Florin Cîțu, ai mințit și meriți soarta lui Vlad Voiculescu! Românilor le-ar fi cel mai bine dacă ai sta acasă", se mai precizează în postarea PSD.

La începutul lunii aprilie, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, anunța că nivelul minim al alocației de hrană pentru un pacient internat într-un spital din România va fi de 16 lei pe zi, iar plafonul maxima urma să fie eliminat.

„?Luați 1 leu. Săracilor! ?Guvernul USR Plus PNL m-a mințit pe mine, managerii de spitale din România și pe toți...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 23 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: PSD hrana spitale hotarare masa
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close