Antena 3 CNN Politică PSD: Pentru toamnă, se anunță un nou val de scumpiri

PSD: Pentru toamnă, se anunță un nou val de scumpiri

PSD acuză guvernanţii că alimentele s-au scumpit, în timp ce ei îşi dau singuri salarii mai mari.

PSD: Pentru toamnă, se anunță un nou val de scumpiri
Sursa foto: Facebook-Marcel Ciolacu/gov.ro
de Denisa Nedelcu    |    20 Iun 2020   •   13:55

Victimele sunt "românii simpli, cărora guvernul PNL nu vrea să le mărească alocațiile și pensiile pe motiv că nu sunt bani", mai scris PSD.

"Pentru români cartofii s-au #scumpit cu 20% și se anunță noi scumpiri. Pentru liberali, bugetul țării a devenit pușculiță de partid, așa că-și dau singuri salarii mai mari!

În timp ce Cîțu se laudă că a biruit din pix inflația, INS anunță că pâinea săracului, cartofii, sunt mai scumpi cu 20% astăzi decât atunci când PNL a preluat puterea. Pentru toamnă, se anunță un nou val de scumpiri, fiindcă recoltele sunt mult mai slabe ca anul trecut. Victimele sunt românii simpli, cărora guvernul #PNL nu vrea să le mărească alocațiile și pensiile pe motiv că nu sunt bani.

Pentru pilele liberale din firmele de stat se găsesc însă bani din belșug. PNL tocmai a propus ca salariile acestora să crească fără limite, chiar dacă respectivele companii au pierderi.

‼️Aceasta este măreața economie de piață liberală. Nimic pentru copii, familiile sărace și bătrâni, totul pentru ai noștri!

#PNL, guvernăm pentru noi înșine!", este mesajul transmis sâmbătă de PSD.

×
Subiecte în articol: scumpiri
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close