Antena 3 Politică PSD: PNL și Ludovic Orban au devenit oficial avocații băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor

PSD: PNL și Ludovic Orban au devenit oficial avocații băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor

05 Feb 2019   •   21:53
PSD: PNL și Ludovic Orban au devenit oficial avocații băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor

Partidul Social Democrat a postat, marți seara, un mesaj pe pagina de Facebook, în care în care precizează că PNL a devenit avocatul băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor.

„PNL și Ludovic Orban au devenit oficial avocații băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor. În mod rușinos, cer Comisiei Europene să elimine taxa pe lăcomie menită să oprească creșterea artificială a ROBOR, care a afectat multe afaceri și familii din România. În tot acest timp, băncile stau în spate și se bucură că PNL și Orban luptă pentru ele. Deplorabilă transformare a liberalilor!

De la demnul slogan „Prin noi înșine” al Brătienilor care au făcut Marea Unire, au ajuns azi la umilitoarea postură de servitori ai celor care au scos banii din România. Gândiți-vă doar ce s-ar întâmpla dacă Ludovic Orban ar avea mai mulți reprezentanți în Parlamentul European după alegerile de peste câteva luni!”, a scris PSD pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close