Antena 3 CNN Politică PSD: Oricât ar încerca Iohannis să mintă, acesta este motivul care a dus pentru a treia oară la respingerea PNRR de către CE

PSD: Oricât ar încerca Iohannis să mintă, acesta este motivul care a dus pentru a treia oară la respingerea PNRR de către CE

Liderii Partidului Social Democrat sunt de părere că ”guvernul Cîțu a eșuat lamentabil în gestionarea banilor europeni din incompetență și îngâmfare”.

PSD: Oricât ar încerca Iohannis să mintă, acesta este motivul care a dus pentru a treia oară la respingerea PNRR de către CE
de Laura Dinu    |    26 Apr 2021   •   14:19

”Oricât s-ar chinui Iohannis să ascundă adevărul, un lucru este cert: Guvernul Cîțu a eșuat lamentabil în gestionarea banilor europeni din incompetență și îngâmfare!

Lipsa de viziune și reforme, dar mai ales împărțirea banilor pe criterii politice au dus la respingerea pentru a treia oară de către CE a Planului Național de Redresare și Reziliență.

Coaliția Haosului trebuie să renunțe urgent la interesele de partid și să discute public acest plan cu partenerii sociali, societatea civilă și partidele politice. Este singura soluție pentru ca România să nu rateze iremediabil accesarea fondurilor destinate depășirii crizei!”, au scris reprezentanții Partidului Social Democrat pe o rețea socială. 

Oricât s-ar chinui Iohannis să ascundă adevărul, un lucru este cert: Guvernul Cîțu a eșuat lamentabil în gestionarea banilor europeni din incompetență și îngâmfare! Lipsa de viziune și reforme, dar mai ales împărțirea banilor pe criterii politice au dus la respingerea pentru a treia oară de către CE a Planului Național de Redresare și Reziliență. Coaliția Haosului trebuie să renunțe urgent la interesele de partid și să discute public acest plan cu partenerii sociali, societatea civilă și partidele politice. Este singura soluție pentru ca România să nu rateze iremediabil accesarea fondurilor destinate depășirii crizei!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 26 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close