Antena 3 CNN Politică PSD, propunere inedită pentru a menține prețul facturilor la gaze scăzut după liberalizarea pieței

PSD, propunere inedită pentru a menține prețul facturilor la gaze scăzut după liberalizarea pieței

Reprezentații Partidului Social Democrat au propus în Parlament o taxă de tip Robin Hood pe supra-profitul distribuitorilor de gaze, astfel încât românii să nu plătească facturi mai mari.

PSD, propunere inedită pentru a menține prețul facturilor la gaze scăzut după liberalizarea pieței
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    26 Iun 2020   •   11:40

PNL taxează nivelul de trai al populației, PSD îi apără pe români!

Guvernarea Orban a sufocat economia și a stabilit un record negru de 10 mii de șomeri pe zi la final de mai. Numărul locurilor de muncă distruse va ajunge la peste 600.000 la final de iunie, iar ceea ce e mai rău abia acum urmează. Euro e cotat aproape de 5 lei în a doua parte a anului, deci vin scumpiri masive. Iar oamenii nu mai au economii din care să trăiască.

PNL le-a promis românilor că facturile la gaze scad în urma liberalizării, dar marii furnizori străini mențin prețurile mărite. De aceea, PSD a propus în Parlament o taxă tip Robin Hood pe supra-profitul distribuitorilor de gaze. Românii nu trebuie să plătească factura incompetenței liberale!”, scriu reprezentanții Partidului Social Democrat pe o rețea socială.

×
Subiecte în articol: PSD taxa robin hood gaze
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close