Antena 3 CNN Politică PSD: ”Turcan a participat la petreceri după teste antigen. Doar voi aveți voie? Ceilalți cetățeni, nu? Doamna Turcan mai este ministru?”

PSD: ”Turcan a participat la petreceri după teste antigen. Doar voi aveți voie? Ceilalți cetățeni, nu? Doamna Turcan mai este ministru?”

PSD acuză că Raluca Turcan a participat la petreceri și la alte activități fără mască și distanțare pentru că cei prezenți au făcut teste rapide antigen, însă oamenii de rând nu au voie să facă asta: „Doar voi aveți voie? Ceilalți cetățeni, nu?”

PSD: ”Turcan a participat la petreceri după teste antigen. Doar voi aveți voie? Ceilalți cetățeni, nu? Doamna Turcan mai este ministru?”
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    31 Mar 2021   •   12:29

”Au lăsat mii de oameni fără loc de muncă, au distrus cultura, au îngropat industria ospitalității, ne verifică și ne numără ca pe vite în biserici, la slujbe, înmormântări, botezuri sau cununii, ne amenință că ne amendează dacă mergem la slujba de Înviere!

Cel mai grav : au distrus o generație de copii cu deciziile aberante de a închide toate școlile, în loc să testeze gratuit și des pentru a izola doar cazurile pozitive!

Iar acum vin cu nonșalanță și ne transmit că am fost toți niște fraieri că i-am ascultat, că le-am permis să ne intimideze și să ne blocheze în case, distrugându-ne viața și economia!

Prin vocea doamnei Turcan - încă ministru al Muncii -, aflăm că ea a participat la petreceri și la alte activități fără mască și distanțare, pentru că cei prezenți AU FĂCUT TESTE RAPIDE ANTIGEN!

Cuuumm!???

Doar voi aveți voie???

Ceilalți cetățeni, nu??

Elevii și profesorii nu au voie să facă teste rapide, pentru a merge la școală normal?

Cei care au evenimente în familie nu pot proceda la fel?

Teatrele, cinematografele, restaurantele, locurile de joacă pentru copii, concertele etc nu pot reveni la o activitate - fie și restrânsă -, asigurând testare rapidă și simplă din salivă?

Cât de nemernici sunt cei de la guvernarea de dreapta??

Impuneți reguli haotice și aberante pentru cetățenii simpli iar pentru mărimile voastre stabiliți ad-hoc alte reguli?

Mai suple, mai prietenoase?

Să vă fie rușine!

Dl Cîțu? Dl Orban? Dl Iohannis?

Ce părere aveți?

Tolerați această nouă discriminare a românilor?

Doamna Turcan mai este ministru???”, scriu reprezentanții Partidului Social Democrat pe o rețea socială. 

„Au lăsat mii de oameni fără loc de muncă, au distrus cultura, au îngropat industria ospitalității, ne verifică și ne...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 31 martie 2021

×
Subiecte în articol: PSD Raluca Turcan
Parteneri
2 octombrie, Sărbătoare de Sfântul Ciprian, izbăvitorul de vrăji
x close