Antena 3 CNN Politică PSD, reacție virulentă după ce Ludovic Orban a băut bere la terasă: 'O guvernare de bodegă'

PSD, reacție virulentă după ce Ludovic Orban a băut bere la terasă: 'O guvernare de bodegă'

PSD a reacționat, în această dimineață, după ce, seara trecută, premierul Ludovic Orban a făcut turul mai multor terase din Centrul Vechi, acolo unde a și băut două beri alături de consilierii săi.

PSD, reacție virulentă după ce Ludovic Orban a băut bere la terasă: 'O guvernare de bodegă'
07 Iun 2020   •   12:15

"Guvernul alege șefi în Sănătate dintre liberalii cu “școala vieții” fiindcă asta este resursa liberală în care crede Orban: recrutarea prin turul cârciumilor, nu al spitalelor!

Premierul și ministrul Sănătății se plâng că managementul sanitar este la pământ, dar pun șef de spital un fost patron de #cârciumă. Decizia definește stilul de guvernare al unui premier care n-a făcut un tur al spitalelor în timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din București.

Au ales ca director de spital un liberal care declară mândru că “școala vieții” e mai importantă decât orice universitate!

Duplicitatea și demagogia PNL împart țara în două: în vorbe, trăim în  #Româniaeducată a lui Iohannis, în fapte, suntem în #Româniaagramată a lui Grindă&Co.

Orban a instalat o guvernare de bodegă care nu are șanse să-i scoată pe români din criză, ci mai degrabă să tragă toată țara după el, sub masă!", se arată în postarea PSD.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PSD
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close