Antena 3 CNN Politică PSD, revoltat după închiderea școlilor: ”Coerența e compromisă când lași păcănelele deschise”

PSD, revoltat după închiderea școlilor: ”Coerența e compromisă când lași păcănelele deschise”

PSD afirmă faptul că Guvernul nu poate fi luat în serios de români în condițiile în care școlile au fost închise din cauza situației grave, însă sălile de jocuri au fost lăsate deschise.

PSD, revoltat după închiderea școlilor: ”Coerența e compromisă când lași păcănelele deschise”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    25 Oct 2021   •   14:48

”Această abordare disproporționată și incoerentă ascunde, de fapt, incapacitatea Guvernului de a lua măsurile necesare pentru pregătirea anului școlar, cu prezență fizică, în condiții de siguranță pentru elevi și profesori. Vacanța forțată impusă de Ministerul Educației arată eșecul catastrofal al Guvernului în acest domeniu vital pentru societate.

Nici până la această oră, Guvernul nu a fost în stare să cumpere testele covid non-invazive, deși PSD a cerut cu insistență, încă din luna iulie, ca Ministerul Sănătății și Ministerul Educației să pregătească organizarea testării periodice în unitățile de învățământ.

Mai mult, vacanța forțată dispusă de Ministerul Educației este un mod perfid prin care Guvernul evită plata concediului pentru părinții care vor trebui să rămână la domiciliu pentru supravegherea copiilor”, transmite PSD într-un comunicat de presă.

PSD a mai subliniat faptul că și școlile private, care au îndeplinit cerințele derulării procesului educațional în siguranță, au fost trimise în sistemul online.

”Asta arată lipsa de viziune a acestei guvernări care știe doar să închidă o țară, nu să și o dezvolte!”, se mai arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Se schimbă facturile la energie electrică. Noile reguli pe care trebuie să le ştie românii
x close