Antena 3 CNN Politică PSD: Ridzi e victima lui Traian Băsescu şi a campaniei făcute pentru fata lui

PSD: Ridzi e victima lui Traian Băsescu şi a campaniei făcute pentru fata lui

PSD: Ridzi e victima lui Traian Băsescu şi a campaniei făcute pentru fata lui
Sursa foto: bogdan niculescu duvaz
15 Iul 2009   •   16:28

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, comentând demisia ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, că aceasta este "victima" mentorului său, Traian Băsescu, şi a campaniei făcute pentru fiica acestuia, Elena Băsescu.

"Monica Iacob Ridzi este victima unui mod de a face politică greşit înţeles, însă promovat de mentorul ei, Traian Băsescu. Este victima lui Traian Băsescu şi a campaniei făcute pentru fata lui", a declarat Duvăz pentru Mediafax.

El a precizat că Monica Iacob Ridzi nu este singura în această situaţie şi a avertizat că acesteia i-ar mai putea urma şi alţii care abuzează şi care cred că protejaţii lui Traian Băsescu nu pot fi atinşi.

"Nu este singura în această situaţie. Ar putea urma şi alţii care au crezut că pot abuza şi că, în ţara în care Traian Băsescu este preşedintele-jucător, protejaţii săi nu pot fi atinşi", a conchis Duvăz.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia, după aproape şapte luni de la instalarea în funcţie, spunând că nu vrea să afecteze imaginea Guvernului şi a partidului şi că Alianţa PSD-PNL vrea să menţină subiectul pe agenda publică.

Ridzi a mai spus că familia sa nu mai poate suporta situaţia creată în urma scandalului în care a fost implicată, iar mama sa este deja bolnavă.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretul pentru constatarea vacanţei unui post de membru al Guvernului, luând act de demisia Monicăi Iacob-Ridzi din funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close