Antena 3 CNN Politică PSD, scindat din cauza lui Marian Vanghelie: Victor Ponta, în conflict cu Oana Mizil

PSD, scindat din cauza lui Marian Vanghelie: Victor Ponta, în conflict cu Oana Mizil

PSD, scindat din cauza lui Marian Vanghelie: Victor Ponta, în conflict cu Oana Mizil
Sursa foto: Foto: intact images
30 Iun 2011   •   13:12

Membrii PSD se împart în două tabere: susţinătorii şi duşmanii lui Marian Vanghelie. Oana Niculescu Mizil a cerut reluarea votului în cazul înlăturării fostului şef PSD Bucureşti. În schimb, liderul Victor Ponta i-a replicat că probabil nu ar mai trebui să facă parte din Comitetul Executiv al partidului. Cât despre preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este supărat pe presă şi a reproşat ziariştilor că îşi bat joc de Marian Vanghelie.

Liderul PSD Victor Ponta spune că dacă Oana Mizil a votat în cadrul Comitetului Executiv fără să ştie ce votează înseamnă că nu este bună de preşedinte. "S-a votat, avem decizia. Nu ştiu de scrisoare doamnei Mizil. Dacă a trimis-o, repet, înseamnă că nu e bine să avem în CExN pe cineva care nu ştie ce votează şi se trezeşte a doua zi. Poate votam dizolvarea organizaţiei domniei sale, ce făcea atunci? Cred că doamna Oana Mizil ar trebuie să fie un pic mai serioasă când tratează asemenea probleme", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele Consiliului Naţional al partidului, Adrian Năstase, este de părere că declaraţiile Oanei Mizil sunt regretabile, însă important este ceea ce s-a votat. ''Cred că este important ce mesaj vrem să dăm în Bucureşti în ţară. Cred că este vorba de o întărire a activităţii politice, o adresabilitate mai largă a organizaţiei într-un oraş cu o populaţie de două milioane de locuitori care au nevoie, în opinia mea şi a CExN, de o întărire a structurii organizatorice la Bucureşti", spune Năstase.

Pe de altă parte, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a reproşat ziariştilor că îşi bat joc de Marian Vanghelie, care stă mai prost cu limba română. "El, ca fraierul, se lasă atras în emisiuni ca să fie compromis şi de asta suferă şi membrii partidului, şi nu îl luaţi în serios." Iliescu a spus că Vanghelie nu este dat la o parte, ci inclus în acest efort de a valorifica munca organizaţiei.

 


  

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close