Antena 3 CNN Politică PSD: Se doreşte prelungirea mandatului de preşedinte al domnului Traian Băsescu

PSD: Se doreşte prelungirea mandatului de preşedinte al domnului Traian Băsescu

PSD: Se doreşte prelungirea mandatului de preşedinte al domnului Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Noi 2014   •   18:50
Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că regimul condus de Traian Băsescu îşi doreşte prelungirea mandatului lui Băsescu, prin artificii de procedura şi legalite ale MAE şi BEC şi că este necesară o poziţie oficială a BEC pentru organizarea secţiilor de vot în diaspora.
 
"Aşa cum ştiţi, BEC a amânat timp de o săptămână luarea unei decizii, practic un semna pentru a se putea organiza mai multe secţii de votare în diaspora. Am primit un comunicat din partea BEC, dar nu şi o hotărâre. Este nevoie de o decizie urgentă a BEC care să spună foarte clar că pot fi înfiinţate noi secţii de votare în diaspora."
 
"Tandemul Băsescu şi Iohannis ar fi vrut ca MAE să decidă de unul singur să fie înfiinţate noi secţii de votare, ceea ce ar fi fost ilegal. În situaţia că domnul Iohannis ar fi ajuns preşedinte, nu comentau nimic, dar dacă pierdea alegerile, domnul Iohannis ar fi contestat rezultatul, pe acest argument. Dacă MAE ar fi căzut în această capcană, vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat. Se doreşte prelungirea mandatului de preşedinte a domnului Traian Băsescu, instigarea la ieşirea în stradă şi haos în ţară. De aceea, îi chemăm pe toţi românii la vot, să schimbăm acest regim."
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close