Antena 3 CNN Politică PSD se gândeşte la moţiune, dacă guvernul îşi asumă răspunderea pe măsurile anunţate

PSD se gândeşte la moţiune, dacă guvernul îşi asumă răspunderea pe măsurile anunţate

PSD se gândeşte la moţiune, dacă guvernul îşi asumă răspunderea pe măsurile anunţate
Sursa foto: psd
14 Mai 2010   •   08:53

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat că, dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pentru măsurile convenite cu FMI, PSD "se va gândi să introducă această temă" şi în moţiunea de cenzură.
Comentând afirmaţia preşedintelui Traina Băsescu potrivit căreia Guvernul ar putea să îşi asume răspunderea asupra pachetului de măsuri privind reducerile de salarii şi pensii, având în vedere timpul scurt rămas până la reuniunea board-ului FMI de la sfârşitul lunii iunie, Moldovan a spus că PSD a anunţat deja că se va opune în Parlament acestui program de măsuri.

"Luni, la Biroul Permanent vom discuta acest lucru. PSD a anunţat deja că se opune (măsurilor convenite cu FMI), iar dacă se merge şi pe asumarea răspunderii o să ne gândim să introducem această temă şi în moţiunea de cenzură", a declarat Moldovan,citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că, probabil, soluţia pentru adoptarea măsurilor convenite cu FMI va fi asumarea răspunderii Guvernului în Parlament, având în vedere timpul scurt rămas până la reuniunea board-ului FMI de la sfârşitul lunii iunie.

Membrii Comitetului Executiv Naţional (CExN) au votat, miercuri, în unanimitate, ca PSD să iniţieze, în această sesiune legislativă, o moţiune de cenzură.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că liberalii sunt pregătiţi că discute cu PSD despre alcătuirea în comun a unei moţiuni de cenzură, dar, dacă social-democraţii au făcut o moţiune de cenzură, o pot înainta şi singuri, precizând că pe acest subiect discuţiile vor continua.
Antena3.ro

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close