Antena 3 CNN Politică PSD strânge semnături pentru referendum în Sectorul 1: "Clotilde Armand este un fel de Băsescu cu accent de mahala"

PSD strânge semnături pentru referendum în Sectorul 1: "Clotilde Armand este un fel de Băsescu cu accent de mahala"

PSD a anunţat, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că a început să strângă semnături pentru un referendum în Sectorul 1, după scandalul fraudării alegerilor în care este implicată Clotilde Armand.

PSD strânge semnături pentru referendum în Sectorul 1: "Clotilde Armand este un fel de Băsescu cu accent de mahala"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru | Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2021   •   18:35

Scandalul a izbucnit după ce Antena 3 a publicat noi imagini din sala de sortare a voturilor, acolo unde a fost observată şi Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1.

Pe noile imagini se poate obseva clar că actualul primar al Sectorului 1 a fost în sala de sortare a voturilor, în momentul în care se numărau voturile din saci.

Noile dezvăluiri vin în contextul în care Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare, după ce Antena 3 a publicat imaginile.

"În scandalul voturilor fraudate de la sectorul 1, Clotilde Armand ne demonstrează că este un fel de Băsescu cu accent de mahala: deși în imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi, ea dă vină pe pixelul albastru, devenit între timp bleu userist!

Îi vom ajuta pe bucureștenii din Sectorul 1, sătui de “realizările mărețe” ale doamnei primar - circ, șobolani și munți de gunoi - să o trimită urgent acasă!

Haideți să strângem semnături pentru #referendum!

Bon voyage, #Pixelotilde!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Imaginile care o îngroapă pe Clotilde Armand: "A fost acolo, în sala de sortare a voturilor"

Bon voyage, #Pixelotilde!

În scandalul voturilor fraudate de la sectorul 1, Clotilde Armand ne demonstrează că este un fel de Băsescu cu accent de mahala: deși în imagini se vede clar că a fost în sala unde erau sacii cu voturi, ea dă vină pe pixelul albastru, devenit între timp bleu userist! Îi vom ajuta pe bucureștenii din Sectorul 1, sătui de “realizările mărețe” ale doamnei primar - circ, șobolani și munți de gunoi - să o trimită urgent acasă! Haideți să strângem semnături pentru #referendum! Bon voyage, #Pixelotilde!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 7 august 2021

×
Subiecte în articol: PSD Clotilde Armand
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close