Antena 3 CNN Politică PSD și ALDE, despre un nou partid condus de Ponta: Nu se califică, nu e o persoană credibilă

PSD și ALDE, despre un nou partid condus de Ponta: Nu se califică, nu e o persoană credibilă

PSD și ALDE, despre un nou partid condus de Ponta: Nu se califică, nu e o persoană credibilă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Mar 2017   •   21:21

Membri ai PSD și ALDE nu cred în ipoteza formării unui nou partid de stânga, ce ar urma să fie condus de Victor Ponta sau Daniel Constantin, așa cum se vorbește în presă în ultimele zile.

Radu Tudor a prezentat duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire, un scenariu potrivit căruia un plan bine pus la punct, cu sprijin intern și extern, poate duce la ruperea unor aripi din PSD și ALDE. Formarea unui nou partid, numit Noua stângă, condus probabil de Victor Ponta și Daniel Constantin, ar putea juca rolul UNPR din regimul Băsescu.

”Niciunul din cei doi nu va avea vreo șansă să construiască un partid de stânga. Niciunul din cei doi nu se califică, nu sunt persoane credibile”, este de părere europarlamentarul ALDE Norica Nicolai.

”Nu cred foarte tare în ipoteza asta. Daniel Constantin nu mi-a făcut impresia unui tip care se pregătește să facă un partid nou. Și nici Ponta nu a zis că ar pleca din PSD sau că ar face alt partid”, a spus senatorul PSD Șerban Nicolae, președintele Comisiei Juridice din Senat.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close