Antena 3 CNN Politică PSD şi PNL ar putea să nu participe la discursul preşedintelui. Antonescu: Băsescu e un preşedinte ilegitim

PSD şi PNL ar putea să nu participe la discursul preşedintelui. Antonescu: Băsescu e un preşedinte ilegitim

PSD şi PNL ar putea să nu participe la discursul preşedintelui. Antonescu: Băsescu e un preşedinte ilegitim
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Mar 2013   •   14:49
PSD şi PNL ar putea să nu participe la discursul preşedintelui Traian Băsescu, din Parlamentul României.

Deputaţii şi senatorii liberali au libertatea de a alege dacă vor fi în sală mâine, la ora 15.00, atunci când este programat discursul şefului statului.

Liderul PNL, Crin Antonescu, susţine că Traian Băsescu nu este însă un preşedinte legitim.

Întrebat de ce nu va merge să asiste la discursul lui Traian Băsescu, Antonescu a răspuns: "Nu-l consider pe domnul Băsescu preşedinte legitim al acestei ţări. Asta înainte de toate. Şi doi - pentru că ceea ce presupun că va spune şi mâine a spus în ultimele zile în repetate rânduri. Mi se par lucruri profund incorecte nu numai în raport cu Guvernul, dar în raport cu România. Nu consider de cuviinţă să-l întâmpin şi să-l ascult ca parlamentar".

Antonescu a spus că decizia sa de a nu participa la şedinţa în care preşedintele Băsescu se va adresa Parlamentului este una personală.

"Grupurile PNL vor discuta în şedinţele de azi dacă adoptă o linie de conduită în raport cu acest momert sau dacă fiecare în marja de interes se prezintă sau nu. Eu am vorbit de o decizie individuală", a spus Antonescu.




 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close