Antena 3 CNN Politică PSD: Sănătatea românilor, pusă în pericol pentru că Ludovic Orban ar fi rămas șomer

PSD: Sănătatea românilor, pusă în pericol pentru că Ludovic Orban ar fi rămas șomer

PSD susține că iresponsabilitatea liberalilor atinge cote inimaginabile și că românii trebuie să știe că sănătatea și siguranța lor a fost pusă în pericol pentru că Ludovic Orban ar fi rămas șomer, iar anticipatele ar fi picat.

PSD: Sănătatea românilor, pusă în pericol pentru că Ludovic Orban ar fi rămas șomer
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
13 Mar 2020   •   11:20

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PSD, motivul pentru care România nu are un guvern stabil este că singurul proiect de țară al PNL, anticipatele, ar fi picat, dacă joi era învestit Guvernul Cîțu.

„Iresponsabilitatea liberalilor atinge cote inimaginabile. Cum să spui că PSD e de vină pentru că tu, premier desemnat, ai fugit cu 10 minute înainte de vot? Pentru că nu te votau nici colegii tăi?! Românii trebuie să știe pentru ce sănătatea și siguranța lor a fost pusă în pericol! Pentru că Ludovic Orban ar fi rămas șomer, iar singurul proiect de țară al PNL, anticipatele, ar fi picat! Acesta este singurul motiv pentru care ieri România nu a avut instalat un guvern cu puteri depline, în măsură să ia deciziile cruciale pentru sănătatea și siguranța românilor!”, se arată în mesajul postat de social-democrați pe pagina de socializare.

Florin Cîțu și-a depus, joi, mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PSD
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close