Antena 3 CNN Politică PSD: „Timpul trece și românii au înțeles de ce este în stare PNL. Au eșuat în gestionarea pandemiei. Au distrus economia”

PSD: „Timpul trece și românii au înțeles de ce este în stare PNL. Au eșuat în gestionarea pandemiei. Au distrus economia”

PSD a reacționat, miercuri, după declarațiile președintelui Klaus Iohannis privind creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus. Social-democrații îi acuză pe liberali că au eșuat în gestionarea pandemiei și au distrus economia României.

PSD: „Timpul trece și românii au înțeles de ce este în stare PNL. Au eșuat în gestionarea pandemiei. Au distrus economia”
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    30 Sep 2020   •   21:30

PSD susține că președintele solicită alegerile de urgență, pentru că altfel partidul din care face parte se va prăbuși, „precum un castel de nisip”. 

„Zero soluții pentru pandemie! Doar alegeri și multă trufie!

Așa arată delirul unui om învins. Președintele PNL, Klaus Iohannis, știe că PNL n-ar fi depășit 30% dacă nu ar fi avut două proptele, USR - PLUS și pleava de la PSD formată din traseiști cumpărați la bucată.

De asta urlă! Urlă și amenință de la tribuna prezidențială că trebuie alegeri repede și cu orice preț pentru că altfel partidul său se va prăbuși precum un castel de nisip. Timpul trece și românii au înțeles de ce este în stare PNL.

Au eșuat în gestionarea pandemiei. Au distrus economia. Au generat un haos cu deschiderea școlilor. Și au ajuns să conteste până și alegerile pe care tot ei le-au organizat.

PSD îi transmite lui Iohannis două lucruri:

1. Legile justiției NU se discută în sediul de campanie al PNL de la Cotroceni, ci transparent prin consultarea societății civile și a asociațiilor de magistrați și prin dezbateri în plenul Parlamentului.

2. Raportul privind statul de drept al Comisiei Europene de azi este un cartonaș roșu pentru Iohannis, care n-a fost în stare să facă nimic în ultimele luni în acest domeniu.

P.S.: România a atins un nou record de infectări cu COVID-19. Dar lui Iohannis nu îi pasă de sănătatea românilor. El este interesat doar de sănătatea lui. Și cei 2 mii de români infectați și-ar fi dorit să nu fie nevoiți să își facă vreodată vreun test, domnule Iohannis!”, este mesajul postat de PSD pe pagina de Facebook. 

×
Subiecte în articol: PSD

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close