Antena 3 Politică PSD: Un milion de oameni au rămas şomeri, dar liberalilor nu le pasă. Prioritatea lor e alta: organizarea alegerilor

PSD: Un milion de oameni au rămas şomeri, dar liberalilor nu le pasă. Prioritatea lor e alta: organizarea alegerilor

de Denisa Nedelcu    |    12 Iul 2020   •   11:15
PSD: Un milion de oameni au rămas şomeri, dar liberalilor nu le pasă. Prioritatea lor e alta: organizarea alegerilor
Sursa foto: Hepta

PSD spune că sunt mii de şomeri care se alătură săptămânal celor un milion de oameni care au rămas fără loc de muncă în această perioadă, iar liberalii se preocupă în acest timp de alegeri, aceasta fiind "prioritatea" lor.

"Mii de șomeri se adaugă săptămânal la milionul de oameni rămași fără muncă. Dar liberalilor nu le pasă! Alegerile sunt pentru ei mai importante decât locurile de muncă ale românilor!

Marea lor relansare economică, de pe terenul de golf, n-a produs vreo măsură concretă de sprijin pentru antreprenorii români. Iar Raluca Turcan, oracolul Guvernării PNL, anunță că prioritatea lor e alta: organizarea alegerilor.

Firmele așteaptă cu disperare banii promiși, dar liberalii sunt preocupați doar de contabilitatea electorală", este mesajul transmis duminică de PSD, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close