Antena 3 CNN Politică PSD: ”Acesta e finalul unui lung șir de prostii și răfuieli politice, prin care și-au bătut joc de dreptul la educație!”

PSD: ”Acesta e finalul unui lung șir de prostii și răfuieli politice, prin care și-au bătut joc de dreptul la educație!”

Reprezentanții Partidului Social Democrat susțin că vacanța de Paște de aproape cinci săptămâni este ”finalul unui lung șir de prostii și răfuieli politice” prin care guvernanții ”și-au bătut joc de dreptul la educație al unei întregi generații de elevi”.

PSD: ”Acesta e finalul unui lung șir de prostii și răfuieli politice, prin care și-au bătut joc de dreptul la educație!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    24 Mar 2021   •   14:52

”Doar 1% din testele COVID-19 pentru elevi și profesori au fost utilizate, înainte de reînchiderea mascată a școlilor, printr-o vacanță de aproape 5 săptămâni!

Acesta e finalul unui lung șir de prostii și răfuieli politice, prin care și-au bătut joc de dreptul la educație al unei întregi generații de elevi. Încearcă să repare o prostie, cu o altă prostie: vacanța prelungită care produce o ruptură în procesul educațional!

În loc să își facă treaba de guvernanți, să testeze, să ia măsuri de siguranță, să prevină, să informeze, ei închid tot! Aceasta este calea sigură spre România FĂRĂ Educație!”, se arată pe pagina oficială a Partidului Social Democrat. 

Doar 1% din testele COVID-19 pentru elevi și profesori au fost utilizate, înainte de #reînchiderea mascată a școlilor,...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 24 martie 2021


 

×
Subiecte în articol: PSD vacanţă
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close