PSD acuză că haosul din procesul de vaccinare este provocat intenţionat. " Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher"

de Georgiana Adam    |    25 Ian 2021   •   19:20
PSD acuză că haosul din procesul de vaccinare este provocat intenţionat. " Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher" Hepta

Schimbarea frecventă a categoriilor admise la vaccinare în etapa a doua are scopul de a crea haos iar de haos profită pilele şi relaţiile celor din actuala guvernare, acuză PSD.

Social-democraţii spun că procesul de imunizare a persoanelor vulnerabile şi cu boli cronice este grevat de cazurile celor care se vaccinează "peste rând".

"În guvernarea “meritocraților”, prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher!

PSD: Au distrus orice logică a vaccinării!

Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esențiali, ci să bage - peste rând - cât mai multe dintre pilele și relațiile lor!

De aceea, au produs ceea ce știu ei mai bine: haosul! Au distrus orice logică a vaccinării, introducând excepții repetate.

Ticăloșia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în față.

În România lui Iohannis și Cîțu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupției au reușit să corupă până și procesul de vaccinare anti-COVID!", se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close