Antena 3 Politică PSD vine cu surprize. Ce nume mari se pregătesc să revină în partid - surse

PSD vine cu surprize. Ce nume mari se pregătesc să revină în partid - surse

19 Dec 2019   •   17:10
PSD vine cu surprize. Ce nume mari se pregătesc să revină în partid - surse
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu.Facebook

Surse din interiorul PSD susţin că am putea vedea reîntoarceri în interiorul partidului. Vorbim despre faptul că Mihai Tudose ar putea reveni în PSD, asta după ce acesta a fost exclus din partid, iar oganizaţia PSD Brăila i-ar fi propus lui Tudose să revină, deşi în prezent face parte dintr-o altă formaţiune politică.

Surse PSD susţin că în zilele următoare Ciolacu ar urma să aibă o discuţie cu Mihai Tudose şi să stabilească dacă acesta se poate întoarce în PSD şi în ce condiţii o poate face.

Dar este de văzut dacă Tudose va dori să facă acest pas şi să revină în PSD. Pe de altă parte, sunt surse politice care susţin şi faptul că am mai putea vedea alte întoarceri în interiorul PSD.

Vorbim, de exeplu, de Sorin Grindeanu, deşi acesta este şeful ANCOM în acest moment şi nu poate avea funcţii politice. Ei bine, el ar putea reveni în interiorul PSD. Vom vedea dacă se va întampla acest lucru. A fost văzut de foarte multe ori în ultima vreme în Parlament şi mai ales făcând pelerinaje în biroul preşedintelui CDEP.

Am mai putea vedea o întoarcere. Marian Neacşu ar putea reveni şi el în PSD. Asta pentru că şi el a plecat din PSD cu mici neînţelegeri, dar şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, ar putea candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3, deşi în partid au fost mai multe disensiuni legate de Negoiţă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close