Antena 3 CNN Politică PSD: Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european. A greșit tema discuțiilor

PSD: Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european. A greșit tema discuțiilor

PSD îl acuză pe Vlad Voiculescu că a greșit tema discuției în timpul unei întâlniri cu miniștrii europeni ai sănătății. „Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health”, spun social-democrații.

PSD: Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european. A greșit tema discuțiilor
de Claudia Popovici    |    01 Apr 2021   •   23:20

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor.

Toți ceilalți miniștrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult și degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi”, au scris, joi seara, pe Facebook reprezentanții PSD.

Social-democrații șpun că aceasta este motivul pentru care România pierde oportunități de finanțare și cer demisia ministrului Vlad Voiculescu.

„De aceea nu contăm la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care pierdem oportunități europene de finanțare în contextul pandemiei.

Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health. Un singur cuvânt: Demisia”, au mai scris reprezentanții PSD pe rețeaua de socializare.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: PSD Vlad Voiculescu Ministrul Sanatatii
Parteneri
Data la care intră pensiile în luna octombrie 2023!
x close