Antena 3 CNN Politică Punctul de întâlnire: Adevărata listă a premierilor PSD. Cu cine îl înlocuiește Dragnea pe Grindeanu

Punctul de întâlnire: Adevărata listă a premierilor PSD. Cu cine îl înlocuiește Dragnea pe Grindeanu

Punctul de întâlnire: Adevărata listă a premierilor PSD. Cu cine îl înlocuiește Dragnea pe Grindeanu
Sursa foto: Foto: gov.ro
20 Iun 2017   •   20:36

Radu Tudor a dezvăluit, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, adevărata listă a potențialilor premieri PSD, în cazul în care moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va trece în Parlament, iar Sorin Grindeanu va fi nevoit să părăsească fotoliul de la Palatul Victoria.

Pe prima poziție s-ar afla chiar președintele Consilului Național al PSD și lider al grupului senatorial al PSD, Mihai Fifor, care ar avea 50% șanse să fie propus de Liviu Dragnea pentru funcția de premier al României, în locul lui Sorin Grindeanu.

Pe locul doi s-ar afla europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, o apropiată a președintelui partidului Liviu Dragnea, cu 30% șanse să ocupe fotoliul de la Palatul Victoria.

Pe locul trei s-ar afla ministrul demisionar de la MAI, Carmen Dan, cu 20% șanse să devină premier.

Aflat în platoul emisiunii de la Antena 3, Mihai Fifor a ținut să precizeze că zvonul care îl privește ar fi unul fals și că niciodată în PSD nu s-a luat în calcul numele său pentru funcția de prim-ministru al României.

Liviu Dragnea a declarat, luni, că discuţiile despre un nou guvern vor începe imediat după moţiune iar de data aceasta o să propună mai multe variante de premier, deoarece încă simte "usturimea" de la o singură variantă.  

"Discuţiile pentru noul guvern vor începe după moţiune, în seara respectivă. O să convocăm un Comitet Executiv Naţional după moţiune, dar nu cred că chiar în seara moţiunii, la o zi-două, eventual", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului. 

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close