Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire: Bilanț la un an de mandat al lui Klaus Iohannis

Punctul de Întâlnire: Bilanț la un an de mandat al lui Klaus Iohannis

Punctul de Întâlnire: Bilanț la un an de mandat al lui Klaus Iohannis
20 Dec 2015   •   20:40

Astăzi s-a împlinit exact un an de mandat al președintelui Klaus Iohannis. Radu Tudor, la ”Punctul de Întâlnire” a lansat întrebarea: sunteți mulțumiți sau nu de activitatea președintelui Iohannis în acest an?

”Un an interesant. A reușit să-și impună punctul de vedere, un Guvern de persoane nesusținute politic. S-au bifat niște puncte pe agendă, în a te face cunoscut. Nu știu dacă a fost acoperită corect în primul an. Rămâne de văzut. Este o promisiune de cinci ani. Pe partea de funcție a președintelui de garant al Constituției, are un instrument foarte puternic: cuvântul” crede Victor Alistar.

Europarlamentarul Mircea Diaconu crede că, în ultimul an, președintele Iohannis s-a schimbat, față de cum a fost perceput după discursul său în fața CSM.


”Am început să aplic o metodă personală. Mi se întâmplă ca unul din momentele zilei să mi se pară esențial. Am pus ștanța și aia e. Prima venire a dânsului în CSM a fost impecabil. A fost ce-mi doream. Acel discurs mi s-a părut o bază de plecare perfectă. Din clipa următoare a fost altă persoană. Înseamnă că s-a așezat și a privit o realitate. După care cineva i-a spus pe mâna dreaptă, stângă, cum vreți. Și a început să fie altfel” a explicat Mircea Diaconu.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close