Antena 3 CNN Politică Punctul de întâlnire: Cine sunt parlamentarii PSD care s-au opus concesiilor majore promise UDMR

Punctul de întâlnire: Cine sunt parlamentarii PSD care s-au opus concesiilor majore promise UDMR

Punctul de întâlnire: Cine sunt parlamentarii PSD care s-au opus concesiilor majore promise UDMR
Sursa foto: Foto captura Antena 3
20 Iun 2017   •   20:46

Radu Tudor a dezvăluit, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, numele celor trei parlamentari PSD care au criticat înțelegerea politică pe care Liviu Dragnea ar fi negociat-o cu UDMR, pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Unul dintre ei este Doina Pană, vicepreședinte PSD, care a declarat: „De când fac politică, mi s-au pus în cârcă multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu. Am mers pe ideea că cei care 'au ochi de văzut văd'. Deja e mult prea mult! N-am votat ieri nimic, nu votez azi nimic şi n-am să votez niciodată ceva care să aducă atingere ţării mele, poporului meu!!!''.

Și Gabriel Horia Nasra, deputat PSD, s-a opus concesiilor majore promise UDMR: „No, gata, no, hai! Votăm moțiunea! Guvernul Grindeanu trebuie să plece, să demisioneze, însă nu vom vota niciodată un pachet de legi care să afecteze viața de zi cu zi a românilor din Transilvania, România!”.

La fel a reacționat și deputatul PSD Florin Buicu, care a declarat că, în calitate de deputat de Mureș, ”nu va vota niciodată ceva care să aducă atingere țării mele, poporului meu!”.

Negocierile dintre PSD și UDMR s-au blocat, marți, după ce PSD s-a lovit de o rezistență importantă din interiorul partidului, în legătură cu mai multe proiecte UDMR care, luni, au fost puse rapid în dezbatere, la Senat. Ulterior, în cursul zilei de marți ele au fost retrase de pe ordinea de zi.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close