Antena 3 Politică Punctul de întâlnire. Iohannis și Hellvig, luați la țintă

Punctul de întâlnire. Iohannis și Hellvig, luați la țintă

08 Apr 2019   •   20:38
Punctul de întâlnire. Iohannis și Hellvig, luați la țintă

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, luni, la Punctul de Întâlnire, că va face niște dezvăluiri care se referă președintele României, Klaus Iohannis și la directorul SRI, Eduard Hellvig.

"Mâine (marți, n.r.) avem programată la pra 14.30 o ședință de comisie - vom avea raportul provind raportul dintre șeful SRI și șeful ANI, la vremea respectivă, domnul George Maior și Horia Georgescu.

Vom prezenta, în măsura în care raportul va fi aprobat de membrii comisiei, în primul rând care era baza legală sau care NU prea era baza legală în baza căreia se stabileau ținte sau erau informați cei de la ANI privind posibile stări de incompatibilitate sau conflict de interese.

Avem niște chestiuni absolut ciudate care arată în diferite momente importante în viața politică a unor persoane că tocmai atunci se trezea SRI-ul să activeze ANI ca să-i facă un dosar unui sau altuia - și avem și cazul domnului Hellvig, avem și cazul domnului Klaus Iohannis. Avem și o situație în care un om politic era susținut de SRI ca un anumit dosar să poată fie încetinit sau să nu meargă mai departe, dar toate acestea se subordonează unei strategii pe care am încercat să o observăm cu doar două-trei exemple, în care arăta că atunci când era nevoie să fie scos dintr-o competiție politică, dintr-o poziție anume sau să fie împiedicat să acceadă la o funcție anume anumite persoane, se făcea această sesizare prin măciuca ANI", a dezvăluit Claudiu Manda.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close