Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire. Liviu Dragnea: S-a minţit foarte mult şi se minte foarte mult în continuare

Punctul de Întâlnire. Liviu Dragnea: S-a minţit foarte mult şi se minte foarte mult în continuare

Punctul de Întâlnire. Liviu Dragnea: S-a minţit foarte mult şi se minte foarte mult în continuare
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Sep 2012   •   20:07

Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a fost invitatul lui Radu Tudor în emisiunea "Punctul de Întâlnire", duminică seară, la Antena 3. Dragnea a arătat că au existat mai multe motive pentru care referendumul a eşuat.

"Faptul că Băsescu şi ai lui au o reţea foarte bine pusă la punct de manipulare şi lobby extern, inclusiv oameni plătiţi din banii statului, este o realitate şi s-a văzut. Era aproape imposibil pentru guvernul Ponta să facă o reţea asemănătoare, având în vedere că Traian Băsescu a lucrat la ea timp de opt ani de zile", a arătat Dragnea.

"Când ştii că nu greşeşti cu nimic, nu te preocupi foarte mult să anunţă, pentru că inclusiv Curtea Constituţională a spus că toate acţiunile au fost constituţionale şi nici nu s-a încălcat vreo lege sau vreo regulă. În schimb, s-a minţit foarte mult şi se minte foarte mult şi acum", a completat Dragnea.

"Ei bine, toate lucrurile astea se întâmplă pentru a obţine un sprijin, un soi de legitimare a unor abuzuri împotrva noastră şi a unor presiuni împotriva unor instituţii ale statului. Victor Ponta şi chiar şi Titus Corlăţean ar trebui să ia în serios această problemă şi să lămurească, o dată pentru totdeauna, toţi partenerii, care este poziţia reală a USL-ului, care sunt valorile noastre, viziunile noastre, pentru ca oamenii aceia să înţeleagă că toate aceste minciuni nu fac bine României", a arătat Dragnea.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close