Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire. Liviu Dragnea: Victor Ponta a greşit prin renunţarea la conducerea partidului

Punctul de Întâlnire. Liviu Dragnea: Victor Ponta a greşit prin renunţarea la conducerea partidului

Punctul de Întâlnire. Liviu Dragnea: Victor Ponta a greşit prin renunţarea la conducerea partidului
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Iul 2015   •   19:58

Situaţia din PSD riscă să dinamiteze tot mediul politic din România şi lucrurile nu par să se liniştească prea curând. Subiectul a fost dezbătut în ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3. 

 
Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a explicat că a primit foarte rău acţiunea lui Ponta de a renunţa la şefia partidului.
 
"Am primit-o foarte rău. Cu toată sinceritatea şi prietenia pentru Victor Ponta. Am primit vestea foarte rău. Eram într-o zonă în care nu eram conectat la nimic, televizor sau internet. M-a sunat cineva şi mi-a spus. Nu s-a consultat cu mine. Am avut mai multe discuţii, de când a fost să îşi opereze genunchiul. Era foarte frământat şi îl înţeleg. Tot cred că a făcut o greşeală. Este o decizie argumentată, dar a produs tulburări în PSD."
 
Totuşi, Dragnea a explicat că deja meciurile din PSD nu mai vizează doar partidul şi că lucrurile trebuie privite obiectiv, mai larg. 
 
"Am văzut şi o parte din declaraţiile colegilor mei. Eu cred că PSD trebuie să îşi revină în fire. În primul rând să vorbim normal, să se dea la o parte orice patimă, pentru că nu este miza unui scaun anume, este miza stabilităţii acestui partid. Şi nu vorbim doar de un partid. Un PSD instabil dezechilbirează scena politică şi putem ajunge în situaţia în care aici să nu mai fie predictibilitate. Ce înseamnă asta? O slăbire a acestei ţări. Trebuie să ieşim din curtea PSD şi să vedem că nu mai este o afacere internă." 
 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close