Antena 3 CNN Politică Punctul de întâlnire. Premierul României, primit la Paris, nedorit la București

Punctul de întâlnire. Premierul României, primit la Paris, nedorit la București

Punctul de întâlnire. Premierul României, primit la Paris, nedorit la București
07 Iun 2017   •   20:53

Ecaterina Andronescu a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre neînțelegerile din Partidul Social Democrat și despre o eventuală remaniere a premierului Sorin Grindeanu. În ciuda acestor discuții, premierul Sorin Grindeanu le amintește liderilor PSD că adversarii politici sunt în afara partidului, nu înăuntru.

Președintele PSD Liviu Dragnea l-a criticat pe premierul Grindeanu că nu a fost prezent în Parlament pentru votul pe Legea salarizării bugetarilor.

„Aș putea spune că astăzi s-a petrecut un eveniment deosebit de important: Legea salarizării bugetarilor. Este o lege pe care ar trebui să încercăm să o promovăm, pentru că aduce puțin mai multă bunăstare oamenilor din această țară. Astăzi, când legea s-a votat în Cameră, am constatat și eu că premierul nu era acolo. Nu știu dacă a avut altă problemă, că nu am apucat să vorbesc cu domnia sa sau nu a vrut să se ducă pentru că într-un fel avea o supărare. Este premierul Guvernului și se discuta o lege foarte importantă. Mă așteptam ca la această lege să participe foarte mulți dintre miniștrii acestui Guvern. Nu cred că ar fi avut nevoie de invitație”, a precizat Ecaterina Andronescu, lider PSD.

Premierul României, primit la Paris, nedorit la București

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close