Antena 3 CNN Politică Purtătorul de cuvânt al PSD a fost suspendat din funcție. Lucian Romaşcanu a folosit un limbaj vulgar!

Purtătorul de cuvânt al PSD a fost suspendat din funcție. Lucian Romaşcanu a folosit un limbaj vulgar!

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD, la fel şi angajata biroului de presă al partidului care apare în înregistrarea în care Romaşcanu foloseşte un limbaj licenţios.

Purtătorul de cuvânt al PSD a fost suspendat din funcție. Lucian Romaşcanu a folosit un limbaj vulgar!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    21 Aug 2020   •   17:11

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu şi-a cerut public scuze, după ce a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar. Acesta a spus că scăparea de limbaj a venit pe fondul demisiilor din partid din ultima perioadă.

Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret.

În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în SPAȚIU PRIVAT și într-o CONVERSAȚIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint SCUZELE de rigoare.

Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade.

Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere!

PS înțeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele...”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

Lucian Romaşcanu a folosit un limbaj vulgar! 

”Ăsta e sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p... în c... toţi”, a zis el. O altă persoană aflată acolo a comentat ”Nici aia. Poate le place”. 

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu limbaj suspendat
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close