Antena 3 CNN Politică PUSL va avea proprii candidaţi la alegerile din 2024

PUSL va avea proprii candidaţi la alegerile din 2024

Partidul Umanist social-liberal va avea proprii candidaţi la alegerile de anul viitor. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei Biroului Executiv reunit la Cluj. Mai mult decât atât, liderii partidului au anunţat că PUSL este singura formaţiune cu strategie şi departament pentru Transilvania.

de Georgiana Adam    |    10 Iun 2023   •   14:28

Conducerea PUSL s-a reunit la Cluj-Napoca în şedinţa Biroului Executiv pentru a stabili strategia pe Ardeal pentru anul 2024. Liderii formaţiunii politice au decis ca la alegerile de anul viitor, PUSL să vină cu proprii candidaţi.

"A fost extrem de motivantă întâlnirea pentru că am văzut oameni care au venit cu drag la întâlnire, care sunt motivaţi, care doresc să se implice în ceea ce vrem noi, Partidul Umanist Social Liberal să facem. Vrem să facem pentru oameni o viaţă mai bună. Cred că suntem pe un drum bun. Scorul pe care eu îl văd la umanişti ar fi de 7%", a declarat Maria Grapini, vicepreşedinte PUSL.

"Partidul Umanist Social Liberal are în atenţia sa principală omul. Omul, cu bunele, cu relele, cu familia, cu problemele de zi cu zi, cu lipsuri. Eu îmi doresc foarte mult ca PUSL să obţină 5% în cât mai multe judeţe din Ardeal, şi din Transilvania, astfel încât per total PUSL să poată să intre pe propriile forţe în Consiliile Locale, Consiliile Judeţene", a explicat şi Graţiela Gavrilescu, preşedintele Biroului Executiv al PUSL.

Omul potrivit la locul potrivit este deviza după care au acţionat liderii formaţiunii politice.

"Toţi ne dorim o Românie mai bună. Vrem confiscarea averilor ilicite pentru că doar aşa România se poate face bine. Vrem să îi ajutăm pe tinerii noştri, care sunt viitorul acestei ţări şi care au nevoie acum de ajutorul nostru. Am iniţiat în acest sens un proiect în Parlamentul României prin care dorim constituirea fondului de solidaritate pentru tineri pentru a fi ajutaţi să îşi poată cumpăra mai uşor o casă", a declarat Steluţa Cătăniciu, preşedinte PUSL Cluj.

PUSL a anunţat şi susţinerea sa pentru protestul cadrelor didactive şi a subliniat că învăţământul ar trebui să fie un domeniu prioritar.

×
Subiecte în articol: PUSL Steluța Cătăniciu Maria Grapini
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close